TESTIMONIALE
Ce parere au altii despre noi
Cabina foto a fost condimentul perfect al evenimentului nostru! Datorită intimității create de ”culise”, toți invitații și-au exteriorizat emoțiile așa cum nu o pot face în fața unui fotograf sau pur și simplu în fața unor ochi străini. Pozele printate instantaneu au fost o amintire superbă, proaspătă, numai bună de luat acasă! Mai mult, fotografiile le-am primit ulterior și în format electronic! Reomand cu inima deschisă Cabina Foto Sau Cheese!
30
Nov -0001
Cei mai nebuni de buni! Mulțumim Cabina Foto pentru că frigiderul nostru e plin de magnețele cu poze, cu amintiri atât de importante
30
Nov -0001
A fot o plăcere să văd ce semnifică această cabină foto și să observ zîmbetele ce le-a adus pe buzele invitaților ! Cabina Foto este acel ceva, ce îți lasă în eveniment o amprentă de frumos și deosebit! Un Mare bravo si pentru persoanele din spatele cabinei foto care ne-au luminat cu prezența lor, la evenimentul nostru !
30
Nov -0001
Cea mai superbă opțiune interactivă și plină de amintiri pentru invitații evenimentului tău !!! Cei mai profesioniști, responsabili și puctuali ! Recomand cu drag
30
Nov -0001
Multumim frumos pentru nebunia creata la nunta noastra :) Mai apelam neaparat si la cumetrie :D
30
Nov -0001
Va multumim mult! Sunteti cei mai bravo! Ati adus distractia la petrecerea noastra iar oaspetii au ramas incantati de ideea de a face poze in cabina foto, ceea ce nu au mai vazut in Moldova! Varietatea accesoriilor era pe placul fiecaruia iar asistentul informat si foarte pozitiv! Serviciul a fost livrat la timp si cu multa buna dispozitie! Invitatii au ramas incantati de aceasta idee iar in ultimul timp e chiar greu sa ii uimesti cu ceva nou :)
30
Nov -0001
"Cel mai frumos Cadou si mai distractiv, a facut sarbatoarea mai deosebita, merci mult!"
29
Nov 2015
"Cabina Foto Say Cheese a avut mare succes la nunta! Invitatii stateau la coada asteptand sa intre ca sa isi faca poze iar intre timp nu se puteau decide cu care accesorii sa ramana din multimea de optiuni de pe masa:) Intr-un timp scurt invitatii primeau pozele printate in doua exemplare: unul sa-l pastreze drept marturie iar celalalt il atasau in "cartea nuntii" unde lasau si un scurt mesaj! Cu siguranta ii voi recomanda prietenilor!
30
Nov 2015